Phuket välkomnar första flyg från China Eastern Airlines

Phuket -

Totalt anlände 141 passagerare på det första flyget från China Eastern Airlines till Phukets internationella flygplats torsdagen (26 januari)th), 2023.

På Phukets internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal det första flyget från China Eastern Airlines, ett direktflyg från Nanjing till Phuket.

Alla de 141 passagerarna på flyget fick souvenirer från flygplatsen.

Phuket Express välkomnar alla ombord till Thailand och Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.