Kvinna greps med 2,072 XNUMX meth-piller i Chalong

Chalong –

En kvinna greps med 2,072 XNUMX metamfetaminpiller och kristallmetamfetamin i Chalong, Mueang Phuket.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de på fredagen (27 januari) har arresterat Sukanda 'On' Wetchago, 30, från Rawai. Beslagtogs från henne var 2,072 0.90 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallin metamfetamin.

Hon fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för illegalt innehav av kategori 1-droger (metamfetaminpiller och kristallmetamfetamin) med avsikt att sälja.

Du kanske gillar dessa:

En misstänkt har gripits med 22,406 570.59 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Kathu-distriktet.

En anställd på en nöjesplats på Bangla Road i Patong greps med kokain efter att ha sålt den illegala drogen till turister.

En man greps med 2,800 XNUMX metamfetaminpiller, en pistol och kulor i Phuket.

Ett par greps med ett halvt kilo kristallmetamfetamin i en allmän park i Phuket Town.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.