Chalong tunnelbana i Phuket för att tillfälligt stänga

Chalong –

Chalong Underpass kommer att stängas tillfälligt för trafik för att laga en skadad vattenpump i två dagar.

Phuket Highway Office berättade för Phuket Express att Chalong tunnelbanan i Chalong kommer att vara tillfälligt stängd i flera dagar för trafik från tisdagen den 31 januarist till onsdag 1 februarist, 2023 från 9:00 till 5:00.

Stängningen kommer att vara för att ta bort vattenpumpar inuti gångtunneln för att reparera dem efter att vattenpumparna gick sönder efter en bilolycka.

Phuket Highway Office bad om ursäkt för eventuella besvär.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.