Beach Market kommer att hållas i Rawai varje helg från och med nästa månad

Rawai –

En ny marknad kommer att hållas på Rawai Beach varje helg med start nästa månad.

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express att "Lard Lae Lay" (att titta på stranden) kommer att hållas varje fredag ​​och lördag i veckan i två månader från och med nästa månad till mars på Rawai Beach. Marknaden kommer att innehålla färska skaldjur från lokala fiskare och lokala produkter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.