Sju utländska turister i Phuket räddade från båt som kämpar mot vågor

Phuket -

Den kungliga thailändska marinen räddade sju utländska turister och en kapten från en båt efter att ha kämpat mot vågorna i Phuket.

Royal Thai Navy Third Area Command berättade för Phuket Express att i går, (25 januarith), fick de besked om att en fiskebåt med sju utländska turister i södra Phuket kämpade med starka vågor i havet. Navigatorn på båten var trasig vilket gjorde att båtkaptenen inte kunde ta dem tillbaka till stranden.

Marinen gick ut till platsen där de till slut hittade fiskebåten. De och båten anlände säkert till Chalong Pier.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.