Arton hasardspelare arresterades vid spelhålor i den berömda Chalong Temple Fair

Chalong –

Arton spelare arresterades i spelhålor i den berömda Chalong Temple Fair.

Den årliga Chalong Temple-mässan har återvänt som hålls från den 21 januarist till januari 27th2023

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att razzian klockan 3:30 denna tidiga morgon (26 januari)th) hölls på Chalong Temple Fair i Chalong.

De flesta av spelarna är säljare på mässan som gick med i spelhålorna efter att mässan avslutats. De hittades gå med i populära lokala hasardspel som kallas "High-Low" och "Rummy".

Arton spelare som var 15 män och tre kvinnor fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för att ha deltagit i illegalt spelande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.