Tre personer skadades efter trippelolycka i Kathu

Kathu –

Tre personer har ådragit sig skador efter en trippelolycka i Kathu.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på tisdagen (24 januarith) på Phra Phuket Kaew Road i Kathu vid en U-sväng nära en körskola.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta tre skadade fordon på vägen inklusive en minivan. Tre skadade personer rapporterades. De fördes alla till ett lokalt sjukhus.

Kathu-polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.