Patong biluthyrningsoperatör arresterad för parkering av fordon i offentliga utrymmen

Patong –

En biluthyrningsoperatör i Patong har gripits efter att ha parkerat bilar för uthyrning i ett allmänt område nära Patong Beach.

Nyheten kom efter att en personlig Facebook-användare först publicerade problemet i Newshawk Phuket Facebookgrupp i morse (25 januarith). Inlägget hade senare blivit viralt i sociala medier.

Patongpolisen berättade idag för Phuket Express att de inspekterade området efter klagomålet. Hyrbilsoperatören har gripits. Patongpolisen förklarade lagen för operatören vars namn inte uppgavs av polisen. Patongpolisen gav inga andra detaljer om åtalet och böterna.

Patongpolisen sa till Phuket Express att parkeringsplatser på vägen är för allmänt bruk och inte för privata företag. Det finns många thailändska och utländska besökare som behöver parkeringsplatser nära stranden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.