Kathu uppmuntrar motorcykelförare att använda hjälm 100 procent av tiden

Kathu –

Kathu-distriktet uppmuntrar motorcykelförare att använda hjälm 100 procent av tiden.

Ett team av Kathu-tjänstemän ledda av Kathu-distriktets chef Siwat Rawangkul och folkhälsotjänstemän anslöt sig till kampanjen för 100 procent bärande av hjälm.

Herr Siwat berättade för Phuket Express att Phuket och Kathu tjänstemän uppmuntrar både motorcykelförare och passagerare att bära hjälmar. Motorcykelförare måste följa trafikreglerna och inte köra när de dricker alkohol. Kampanjen syftar till att förebygga och minska trafikolyckor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.