Första taiwanesiska turnégruppen på tre år anländer till ön Samui

FOTO: MGR online

Surat Thani –

Den första taiwanesiska turnégruppen anlände till Samui Island på nästan tre år på grund av Covid-19-restriktioner.

Den tidigare presidenten för Samui Tourism Association berättade för Phuket Express att den första taiwanesiska turnégruppen med 142 medlemmar anlände till Samui Island i går (24 januari)th).

De reser också till Ang Thong Island, Tao Island och Nang Yuan Island för fyra dagars och tre nätters resor i Surat Thani. De gillar naturlig turism och besökte tempel och helgedomar.

Nästa månad kommer flygbolag från Kina och Ryssland att anlända till Surat Thani International Airport och planerar att besöka öar i provinsen inklusive Samui Island.

Sedan början av denna månad har det varit 86,507 91,570 passagerare som anlänt till flygplatsen och XNUMX XNUMX besökare anlänt från färjor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.