UPPDATERING: Mer information släppt om Phuket Festival 2023

Phuket -

Mer information har släppts om Phuket Festival 2023 som kommer att hållas denna månad.

Vår tidigare historia:

Den så kallade och självutnämnda "Biggest Festival" kommer att hållas i Phukets gamla stadsdel senare denna månad.

Nu till uppdateringen:

Phuket City Municipality berättade för Phuket Express att festivalen lokalt kallas "Our Third Month Festival" som kommer att hållas från den 27 januarith till januari 29th, 2023, i Phukets gamla stadsdel.

Det kommer att finnas en parad i öppningsevenemanget, många aktiviteter, traditionella uppträdanden med ljus och ljud vid Chartered Intersection ett av Phukets mest kända landmärken och fyra scener vid Taew Nam Intersection, Phang Nga Road, Phuket Thai Hua Museum och Soi Rommanee as samt försäljning av lokala produkter och mat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.