Strukturer på Kamala Beach togs bort efter klagomål

Kamala –

Strukturer på Kamala Beach har tagits bort efter många klagomål.

Kamalas administrativa organisation berättade för Phuket Express att de har mottagit klagomål om att en strandsängsoperatör på Kamala Beach påstås ha tagit sig in på stranden med ett trästaket.

Brottsbekämpande tjänstemän skickades för att inspektera området där operatören beordrades att ta bort staketet från stranden.

Intrång på stränder har varit en känslig fråga för vissa nu i Phuket, med tjänstemän som regelbundet river olagligt byggda strukturer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.