En annan havssköldpadda i läder lägger ägg på Phang Nga Beach

Phang Nga –

En annan havssköldpadda i läder lade ägg på en strand i Phang Nga.

Personalen i Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park berättade för Phuket Express att de hittade ett spår av en läderfoder som låg ägg på en strand i nationalparkens område denna vecka.

Boet ligger nära nationalparkens centrum. Området påverkas inte av havsvatten, dåligt väder, andra djur eller människor. De äggen togs inte bort från boet.

Man tror att havssköldpaddsungarna kommer att kläckas inom 55 dagar. Spåren av mamman havssköldpadda rensades upp för att hindra någon från att stjäla dessa ägg.

Du kanske gillar dessa:

Totalt har 129 havssköldpaddsägg i läder hittats i ett bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

Hundratre havssköldpaddor har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.