Phuket genererade minst 2.6 miljarder baht på kinesiska nyåret, säger Tourism Authority

FOTO: MGR online

Phuket -

Mer än 158,000 2.6 thailändare och utlänningar besökte Phuket för den kinesiska nyårsfestivalen som genererade minst XNUMX miljarder baht, sade TAT-myndigheten.

Thailands turistmyndighet (TAT) Phuket Office-chef Nanthasiri Ronnasiri berättade för Phuket Express att under den kinesiska nyårsfestivalen från den 21 januarist till januari 22nd2023 var det 158,414 ​​2.6 besökare till Phuket vilket genererade minst XNUMX miljarder baht.

Det fanns totalt 121 internationella flygningar från 40 flygbolag som transporterade 24,809 121 passagerare medan totalt 17,155 inrikesflyg tog XNUMX XNUMX passagerare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.