Phuket taxichaufför åtalad efter att ha sparkat en motorcykel i Patong

Patong –

En taxichaufför som fångades på CCTV-filmer när han sparkade en motorcykel framför sin taxibil åtalades.

Patongs polis berättade för The Phuket Express att motorcykelägaren lämnade in en polisanmälan med CCTV-filmerna. Videoklippet hade även blivit viralt på sociala medier igår (22 januari).

Taxichauffören identifierad endast som Mr Sit, 45, har presenterat sig för polisen. Narkotika- och alkoholtestning gjordes med honom men inga spår upptäcktes.

Mr Sit berättade för polisen att motorcykeln var parkerad framför hans bil. Han hade bråttom och var arg innan han sparkade på motorcykeln.

Mr Sit står inför anklagelser om att ha skadat andras egendom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.