Tysk man hittades död efter att ha hoppat av Krabi-klippan

Krabi –

En 30-årig tysk man hittades död efter att han hoppat från en klippa i Mueang Krabi.

Chefen för Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi National Park Mr.Teekawut Sriburin berättade för Phuket Express att en tysk man kom till nationalparken i lördags (21 januari)st) på sen eftermiddag.

De sa att Kevin Andre Loo, 30, som led av depression och precis hade släppts från ett sjukhus, befann sig på Khao Ngon Naks skogsstig och hotade döden genom självmord. Phuket Express noterade att hans namn har släppts av nationalparkens kontor.

Nationalparkstjänstemän träffade Mr. Loo klockan 5:30. De försökte övertala honom att komma ner från klippan och till slut gick han med på att komma ner.

Klockan 6:30 bad Loo att få vila och svara på ett inkommande telefonsamtal. Efter att han slutat i telefonen sa han förlåt till poliserna innan han omedelbart sprang iväg och hoppade av klippan. Klippan är cirka 50 meter hög. Polisen kunde inte stoppa honom eftersom det skedde mycket snabbt.

Det tog mer än sex timmar att söka efter Mr Loo i mörkret nerför klippan. Kroppen av Mr. Loo hittades klockan 1 på söndagen (00 januarind). Hans kropp flyttades från skogen vid 6:00.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.