Man greps med 2,800 XNUMX metamfetaminpiller och pistol i Phuket

Phuket -

En man greps med 2,800 XNUMX metamfetaminpiller, en pistol och kulor i Phuket.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att de nyligen har arresterat Narong 'Yee' Homhuan, 50, utan exakt datum och tid. Han beslagtogs med 2,800 3 metamfetaminpiller, en pistol och XNUMX kulor.

Han greps i Kathu. Han fördes till Kathu polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

Han berättade inte varför han hade föremålen.

Du kanske också gillar:

En misstänkt har gripits med 22,406 570.59 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Kathu-distriktet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.