Man greps i Kathu med 22,406 XNUMX Meth-piller och ett halvt kilo Crystal Meth

Kathu –

En misstänkt har gripits med 22,406 570.59 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Kathu-distriktet.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att på fredagen (20 januarith) de har arresterat Prasit 'Sit' Kunlarat, 42 från Phuket.

Han beslagtogs av honom 22,406 570.59 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallin metamfetamin.

Han greps i en hydda nära Bang Ward Dam i Kathu. Han fördes till Kathu polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.