Underhållningsanställd i Patong arresterad med kokain

Patong-

En anställd på en nöjesplats på Bangla Road i Patong greps med kokain efter att ha sålt den illegala drogen till turister.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att tidigt på morgonen på lördagen (21 januarist) de och Phukets turistpolis har gripit en man som bara identifieras som Mr. Rueng, 61. Tre påsar kokain som vägde totalt 1.77 gram beslagtogs från honom. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 2-droger i Thailand (kokain).

Gripandet kom efter att polisen patrullerat på Bangla Road och en anonym oroad nöjesplatsoperatör berättade för polisen att det fanns en nöjesställeanställd som sålde kokain till utländska turister på Bangla Road. Polisen hittade Rueng och sökte igenom honom innan de hittade kokain på honom.

Du kanske också gillar:

En uzbekisk kvinna har gripits med 2.23 kilo kokain på Phukets internationella flygplats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.