Uzbekisk kvinna greps med 2.23 kilo kokain på Phukets flygplats

Phuket -

En uzbekisk kvinna har gripits med 2.23 kilo kokain på Phukets internationella flygplats.

Sakoo-polisen berättade för Phuket Express att de i morse (20 januari) har arresterat fru Shoira Rakmonova, 41, uzbekisk medborgare vid Thai Customs (import) i den internationella terminalen. Åtta påsar med kokain som sammanlagt vägde 2.23 kg beslagtogs från henne.

Sakoo-polisen berättade för Phuket Express att Mrs. Rakmonova reste ensam från Doha, Qatar på ett direktflyg till Phukets internationella flygplats.

Hon genomsöktes efter landning eftersom poliser fick ett tips om en misstänkt person. Kokainet hittades i en laptopväska som hon bar på.

Mrs. Rakmonova fördes till Sakoo polisstation för att ställas inför anklagelser om att ha importerat kategori 2-droger till Thailand (kokain).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.