"Biggest Festival" kommer att hållas i Phukets gamla stadsdel

Phuket -

Den så kallade och självutnämnda "Biggest Festival" kommer att hållas i Phukets gamla stadsdel senare denna månad.

Phuket City Municipality berättade för Phuket Express att festivalen kommer att hållas från den 27 januarith till januari 29th, 2023, i Phukets gamla stadsdel för att fira kinesiska nyåret.

TPN noterar att det egentliga kinesiska nyåret dock är söndagen den 22 januari 2023.

Phuket Express kommer att ge mer information om den största festivalen när den kommer.

Ett annat evenemang leds av Phukets kommun och bjuder in folk att delta i den årliga lyktfestivalen i Phukets gamla stadsdel i början av det kinesiska nyåret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.