Rysk kvinna skadad efter att ha kolliderat med sin motorcykel med en bil i Kamala

Kamala –

En rysk kvinna har ådragit sig skador efter att hennes motorcykel som hon körde kolliderade med en bil i Kamala.

Räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan i går eftermiddag på torsdagen (19 januarith) på Patong – Kamala Road i Kamala.

De kom till platsen för att hitta en skadad Honda PCX 150 CC motorcykel vid sidan av vägen. I närheten hittade de den oidentifierade skadade ryska kvinnan och hon fördes till ett närliggande sjukhus. En skadad vit bil hittades i närheten vars förare inte skadades.

Phuket Express noterade att namnen på båda de skadade parterna inte släpptes av räddningspersonal.

Kamalapolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.