Kata Walking Street Event är på gång

Kata –

Kata Walking Street hålls till den 19 februarith.

Mr. Kan Prachumpan, VD för KW Plaza, berättade för Phuket Express att Kata och Karon är en av de mest kända platserna för utlänningar och turister i Phuket med vackra Kata och Karon Beach. Gågatan syftar till att öka lokal turism och ekonomi.

Det finns mer än 200 bås med mat, kläder, accessoarer och lokala produkter på Walking Street. Evenemanget pågår i en månad från och med den 19 januarith till februari 19th , 2023 från 4:00 till 11:00.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.