UPPDATERING: Trafikpollar placerade för att bromsa fordon på Thep Sisin Bridge i Phuket

Phuket -

Gummitrafikpollare har placerats på Thep Sisin-bron (Klong Koh Phee) i Phuket Town för att förhindra trafikolyckor.

Vår tidigare historia:

Två personer dog efter att en berusad sedanförare kraschade in i en sidovagn för motorcykel i Mueang Phuket under kampanjen Seven Days New Year Road Safety.

Nu till uppdateringen:

Phuket Citys biträdande borgmästare Prasit Sinsaowapak berättade för Phuket Express att gummitrafikpollare har placerats på båda körfälten på bron för att sakta ner fordon och för att minska trafikolyckor. Det har varit många trafikolyckor med många skador och dödsfall på den här bron.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.