Fjorton personer greps i Phuket Gambling Raid på nattklubb i Phukets gamla stan

Phuket -

Fjorton personer greps i en spelhåla på en nattklubb i Phukets gamla stadsdel.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att efter midnatt (19 januari) idag gjorde ett team från Phuket City Police en razzia mot en spelhåla på tredje våningen i en nattklubb nära Surin Circle (känd som Fountain Circle) på Rassada Road i Talad Yai i Phukets gamla stadsdel.

Gripandet kom efter att polisen fått ett tips om att det fanns en spelhåla inne på nattklubben. Fjorton spelare har gripits med spelföremål beslagtagna inklusive pokerkort.

De fördes till Phukets polisstation. En av dem åtalas för olagligt spelande. De andra åtalas för att ha deltagit i illegalt spelande. De erkände alla anklagelserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.