UPPDATERING: Rumänsk dykare i Phuket fortfarande saknad i 10 dagar, total sökning avslutad

Phuket -

En 47-årig rumänsk dykare är fortfarande försvunnen i tio dagar nu.

Vår tidigare historia:

Den rumänska dykaren hade försvunnit i havet nära Kaew Nok Island i Rawai, söder om Phuket sedan den 8 januarith2023

Nu till uppdateringen:

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express i går (17 januarith) att sökandet hade fortsatt sedan den 8 januarith tills igår 17 januarith under havet och via helikopter men fortfarande inga tecken på MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN.

Sökande ledningscentral hade flyttats från Yanui Beach i Rawai till Rawai kommun och det bredare sökandet avslutades och flyttades till lokala fiskare och invånare för att hjälpa till att fortsätta leta efter honom.

Bredare ansträngningar med helikoptrar och marinfartyg har avbrutits vid denna tidpunkt men tjänstemän lovade att fortsätta sökandet i mindre skala via fiskare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.