Belöning på 100,000 XNUMX baht erbjuds för försvunnen katt i Phuket

Phuket -

En kinesisk expat har erbjudit en belöning på 100,000 XNUMX baht till alla som kan hitta hennes försvunna katt, en vit perserkatt.

Xiong, 40, kinesisk medborgare, berättade för Phuket Express onsdagen (18 januari) att den försvunna katten, Garfield, är en tvåårig vit perserkatt. Garfield har tagits från Kina med Xiong. Garfield följde med henne överallt.

Garfield har varit försvunnen hemifrån i Soi Pasak 4/1 i Cherng Talay i Thalang i elva dagar nu. Xiong har saknat honom mycket.

Om någon ser honom, vänligen kontakta 093 581 2166. En belöning på 100,000 XNUMX baht kommer att ges för information som leder positivt till att han hittas säkert.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.