Phuket välkomnar första direkta kinesiska turistflyg på nästan tre år

Phuket-

Totalt anlände 182 kinesiska turister till Phukets internationella flygplats på onsdagen (18 januarith), 2023.

Den första gruppen kinesiska turister landade på flygplatsen klockan 6:30 i ett direktflyg från Spring Airlines från Shanghai till Phuket.

De välkomnades varmt och leddes av chefen för Thailands turistmyndighet i Phuket Office Nanthasiri Ronnasiri och relevanta tjänstemän.

De fick souvenirer från flygplatsen. Välkommen till Phuket från Phuket Express

Phukets företag är glada och redo att välkomna kinesiska turister.

Fler direktflyg från Kina är planerade att anlända till Phuket denna månad med cirka 500 passagerare.

Samtidigt förra veckan den 9 januarith, 2023. 269 kinesiska turister från Xiamen i Kina har landat på Thailands flygplats Suvarnabhumi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.