Phuket bjuder in alla att delta i lyktfestivalen i början av det kinesiska nyåret

Phuket -

Phukets kommun bjuder in folk att delta i den årliga lyktfestivalen i Phukets gamla stadsdel i början av det kinesiska nyåret.

Phukets borgmästare Saroj Angkanapilart berättade för Phuket Express att festivalen hålls vid Charter Intersection i Phukets gamla stadsdel fram till den 5 februarith. Phuket hade börjat hålla lyktafestivalen sedan 2016 för att bevara lokal tradition och för att öka turismen.

Staden pryds inte bara med lyktor utan även hus och företag i området. Kom gärna och ta bilder av vackra gamla stadslandskap med lyktor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.