UPPDATERING: Phuket minivan taxichaufför hög på meth har sitt körkort indraget

Phuket -

En berusad minibussförare som erkände att han tagit metamfetaminpiller och kört med punktering, vilket orsakat gnistor från ett framhjul i Thalang, har fått sitt körkort indraget.

Vår tidigare historia:

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades klockan 9:00 fredag ​​morgon (13 januarith) att en minibuss med punkterat däck körde många kilometer med gnistor från framhjulet utgående på Thep Kassattri Road i Mai Khao, Thalang.

Nu till uppdateringen:

Phuket Land Transport Office berättade för Phuket Express denna vecka att körkortet för minivansföraren som endast identifierats som Mr. Pichai är indraget eftersom han körde och använde illegala droger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.