Polisen i Thalang varnar kvinnor och transpersoner som lever ensamma

Phuket -

Sakoo-polisen i Thalang-distriktet har utfärdat en varning för kvinnor och transpersoner som bor ensamma att vara mer försiktiga på natten.

Sakoo-polisen berättade för Phuket Express att det förra veckan fanns "faror" för kvinnor och transpersoner som nyligen bodde helt ensamma, särskilt i hyresrum.

"Se till att ha dörrar och fönster låsta innan du somnar. Det finns många misstänkta män från andra områden och provinser. Om det är något olämpligt som händer, ring 191. De farligaste tiderna är mellan 2:00 och 5:00." Sakoo Police uppgav.

Phuket Express noterade att Sakoo-polisen inte direkt nämnde vad som hade hänt tidigare för att orsaka att varningen utfärdades.

Sakoo Police postade också en bild på en grå t-shirt för att be om offentlig hjälp om någon kände igen att någon nyligen bar t-shirten. De uppgav att personen är mycket farlig och fortfarande på flykt.

Men de har sedan dess tagit bort inlägget och lagt till förvirring på sociala medier om vad faran är.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.