129 havssköldpaddsägg i läder hittades på Phang Nga Beach

Phang Nga –

Totalt har 129 havssköldpaddsägg i läder hittats i ett bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att på måndagen (16 januari)th) de fick besked från en lokal om att en havssköldpaddsmamma i läder lade ägg på Bang Kwan Beach i Kok Kloi, Takua Thung.

DMCR-tjänstemännen hittade totalt 129 havssköldpaddsägg i läder i boet där 117 är fertila ägg. Äggen har flyttats till ett säkert område i närheten på grund av oro för skador från vädret.

Totalt 190 Hawksbill havssköldpaddsägg har hittats i ett bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.