Berusad Phuket minibussförare greps med droger efter vårdslös körning fångad på video

Phuket -

En berusad minibussförare hittades med 11 metamfetaminpiller i sin ägo efter att ha kört med ett punkterat däck, vilket orsakade gnistor från ett framhjul i Thalang.

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades klockan 9:00 fredag ​​morgon (13 januarith) att en minibuss med punkterat däck körde många kilometer med gnistor från framhjulet utgående på Thep Kassattri Road i Mai Khao, Thalang.

Polisen stoppade till slut minivanen som inte hade några passagerare. Minibussföraren, Mr. Pichai Klomsanoh, 29, hittades med 11 metamfetaminpiller i sin ägo. Föraren fördes till Tha Chachais polisstation.

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att föraren står åtalad för olagligt innehav av en kategori 1-drog och körning efter att ha tagit metamfetaminpiller. Föraren erkände att han tog tre metamfetaminpiller klockan 7.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.