Guldarmband värt 150,000 XNUMX baht återlämnat till brittisk man i Patong – VIDEO

Phuket -

Ett guldarmband värt 150,000 XNUMX baht har lämnats tillbaka till en brittisk ägare i Patong av en thailändsk man.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att onsdagen den 11 januarith , Mr. Jakkarin Kongmueang, 46, lämnade in en anmälan till Patongpolisen med armbandet av guld som nu är värt 150,000 11 baht. Han berättade för polisen att han hittade guldarmbandet på en bar i Soi Bangla den XNUMX januarith.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på fredagen (13 januarith), Mr. Ryan Ashley Horner, brittisk medborgare, kom till Patongpolisen för att fråga om någon hittade hans guldarmband. Till Ryans stora förvåning sa polisen ja, någon hittade den

Polisen informerade Mr Jakkarin att Mr Horner hade dykt upp med guldarmbandskvittot från guldbutiken som han köpte det på. Kodnumret på guldarmbandet matchade dokumentet. Mr Jakkarin kollade CCTV-filmer i baren och han fann att Mr Horner var i baren innan han hittade guldarmbandet.

Guldarmbandet återlämnades till slut till ägaren Mr. Horner som tackade Mr. Jakkarin. Han är väldigt glad eftersom han inte hade något hopp om att hitta sitt guldarmband efter att ha förlorat det.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.