Saint Christopher och Nevis Man eftersökt av USA arresterad i Phuket

Phuket -

En man från Saint Christopher och Nevis som är efterlyst av USA greps i Thalang.

Polisen i Central Investigation Bureau (CIB) avslöjade för pressen idag (14 januari) att de och US Federal Bureau of Investigation har arresterat Peter Coker Jr, 54, en medborgare i Saint Christopher och Nevis på ett hotell nära Surin Beach i Thalang .

Coker Jr är en efterlyst misstänkt i en arresteringsorder som utfärdades av Interpol (International Criminal Police Organization) förra månaden för påstått aktiebedrägeri. Coker Jr. medgav att han är personen i meddelandet men inte till de påstådda brotten.

Enligt det amerikanska justitiedepartementet den 26 september 2022 anklagas tre män i ett oförseglat åtal för att ha orkestrerat ett storskaligt marknadsmanipulationsprogram relaterat till två börsnoterade företag.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.