Barn inbjudna att träffa Phukets guvernör på barnens dag

Phuket -

Barnen bjuds in att träffa Phukets guvernör för hans arbetsrumstur på Phuket Provincial Administration Center på barndagen (14 januari)th).

Phukets guvernör Narong Woonciew bjuder in barn att träffa honom för hans arbetsrumstur i Phuket Provincial Administrative Center (New Provincial Hall) på Tha Kreang Road i Talad Nuea, Phuket Town imorgon från 8:00 till middag.

Det kommer att finnas många aktiviteter, spel, presenter, snacks och glass för barn också. Kom och träffa'Farbror Narong guvernören".

Nästan alla lokala myndigheter i Phuket kommer att hålla aktiviteter för barn. Se detaljer nedan.

Vart ska man gå för barnens dag i Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.