Delfiner sköljs i land och försvinner senare på Phang Nga Beach

Phang Nga –

En delfin hittades strandsatt på en strand i Phang Nga och tragiskt nog senare passad bort.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express denna vecka att de underrättades om dödsfallet av personal vid Khao Lampi Hat Thaimueang National Park.

Delfinen, som fortfarande levde, spolades upp till en Khao Lampi-strand. DMCR-personal försökte trycka tillbaka delfinen i havet men den spolades senare upp på stranden igen och avled.

Den döda delfinen fördes till Phuket Marine Biological Center. Den randiga delfinhonan var 217 centimeter lång och vägde 70 kilo. Hon ansågs ha dött av naturliga orsaker.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.