Hong Kong Chaufför kraschar sin Sedan in i Phuket Somtam-försäljaren

Phuket -

En förare från Hongkong krockade med sin sedan i en Somtam-försäljare vid en vägkant i Koh Kaew.

Phukets polis underrättades om olyckan i går eftermiddag (10 januarith) på Thep Kassattri Road norrgående körfält i Koh Kaew.

Polis och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade sedanen, sidovagnen för motorcykeln och två motorcyklar. Mat hittades utspridda över vägkanten. Inga personskador rapporterades.

Sedanföraren, fröken Chung Nga Lee, 27, medborgare i Hongkong, berättade för polisen att hon tappade kontrollen över fordonet men förklarade inte exakt hur.

CCTV-bilder visar att sedanen kraschade in i Somtam-försäljarens motorcykel sidovagn och två andra motorcyklar i närheten. Fru Ladda Chuaysang, 42, Somtam-försäljaren och Sayan Seesai, 54, en kund som väntade på sin Somtam, hade lyckligtvis klarat sig från skada.

Phuket City Police berättade för Phuket Express Miss Lee står inför anklagelser för vårdslös körning som orsakat skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.