Två personer greps efter att ha stulit motor från Paramotor från en rysk man i Phuket

Phuket -

Ett thailändskt par greps efter att ha stulit delar av en paramotor som tillhör en rysk man i Phuket.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att den 6 januarith, MR.OLIVER LAES THURMAN, rysk medborgare, lämnade in en rapport om att en del av hans paramotor var stulen.

Wichit-polisen kollade CCTV-filmer i närheten där de hittade en thailändsk man och en kvinna på en motorcykel sidvagn tog motorn från platsen.

Igår (9 januarith), arresterade de paret som bara identifierades som Mr. Banjerd, 40 och Ms Maturasorn, 43. Det stulna föremålet togs i beslag från dem. De båda fördes till Wichit Police Station för att åtalas för stöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.