Två nyare havssköldpaddsbon i läder hittades på Phang Nga Beach

Phang Nga –

Ytterligare två, den sjunde och åttonde totalt, har nyligen upptäckta havssköldpaddsäggbon hittats i nyligen upptäckta häckar på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att två havssköldpaddor i läder nyligen hade lagt ägg på Baan Thung Darp Beach i underdistriktet Koh Phra Thong, Kura Buri-distriktet.

Båda bon är fulla av ägg där området inte påverkas av havsvatten eller dåligt väder. Dessa ägg togs inte bort från deras bon. De två bona är dock inhägnade för att skydda dem.

Totalt 131 havssköldpaddsägg i läder har hittats i ett sjätte nyligen upptäckt bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.