Strandförsäljare fångade med 49 flytande lyktor i Phuket

Phuket -

Fyra strandförsäljare fångades med 49 flytande lyktor på Bang Tao Beach i Thalang.

Thalangs distriktschef Bancha Tanooin berättade för Phuket Express att distriktsofficerare patrullerade på Bang Tao Beach i Cherng Talay i natt, den 9 januarith.

Fyra strandförsäljare hittades med 49 flytande lyktor på stranden. De fördes till Thalang District Office med 49 flytande lyktor beslagtagna.

Mr. Bancha berättade för Phuket Express att alla fyra försäljarna undertecknade ett avtal om att lova att inte sälja flytande lyktor igen.

Om de hittas sälja flytande lyktor igen kommer rättsliga åtgärder att vidtas mot dem.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.