Sökandet efter försvunnen rumänsk dykare fortsätter i Rawai – VIDEO

Rawai –

Sökandet efter en försvunnen 47-årig rumänsk dykare i Rawai har fortsatt.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de underrättades om en rumänsk dykare som hade försvunnit i havet nära Kaew Nok Island i Rawai, söder om Phuket, igår efter klockan tolv (8 januari)th).

Den rumänska dykaren utsågs av Phukets turistpolis till MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47. Han bodde i Thailand i tre år med ett icke -90-visum. Han bodde med en thailändsk flickvän Sangrawee Sringa, 42, i Rassada, Mueang Phuket.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express igår klockan 1:30 att Rawais borgmästare Aroon Solos underrättades om MR. SOMESAN av sin rumänska vän MR.ALEXANDRU-FLORIN MIRON, 46, och sin thailändska vän Saowaluck Kanhawong, efter att de åkt på en motorbåt för att dyka.

Båtankaret gick inte att dra upp och Mr. SOMESAN gick ner och dykte för att se vad problemet var. Hans vänner trodde att han fick slut på syre i sin tank innan han försvann. Mr. SOMESAN hade stor erfarenhet av dykning.

Sökandet hade startat sedan igår och fram till natten. Sökandet har fortsatt igen i morse (9 januarith).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.