Thai Royal Household Bureau släpper officiell hälsouppdatering om hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha

FOTO: Bangkokpost/ Apichart Jinakul

Nationellt —

Thailändska kungliga läkare uppgav att hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha Narendiradebyavati fortfarande inte har återfått medvetandet på grund av sina hjärtproblem.

I det tredje officiella uttalandet sedan den kungliga prinsessan insjuknade, utfärdat den 8 januari, sade Kungahusets byrå att kungliga läkare tillskrev Hennes Kungliga Höghets plötsliga medvetslöshet till allvarliga hjärtarytmier orsakade av inflammation i hjärtat efter en mykoplasmainfektion.

Hennes kungliga höghet förblir medvetslös, sade byrån, och får antibiotika under noggrann övervakning. Kungliga läkare använder också utrustning för att stödja funktionen hos hennes lungor och njurar.

Relaterad artikel:

Hennes Kungliga Höghet lades in på sjukhus efter att ha svimmat av när hon tränade sina sällskapshundar klockan 6:20 den 14 december 2022. Hon har varit medvetslös sedan dess.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.