Första fullmånefesten i år på Phangan Island genererar minst 100 miljoner baht

FOTO: MGR Online

Phangan Island –

Den första Full Moon Party 2023 hölls på Rin Beach i Baan Tai-distriktet, Koh Phangan-distriktet.

Mer än 20,000 6 turister besökte årets första Full Moon Party i går kväll (XNUMX januarith) vid 9:00 PM Regnet öste ner ett tag men efter det kunde turisterna njuta av att dansa på stranden.

Surat Thanis viceguvernör Choosak Rooying sa till Phuket Express: "Många turister besöker Phangan Island och närliggande öar som Samui Island, Tao Island och Ang Thong Island. Det finns inte ens tillräckligt med flyg för turister att besöka dessa områden. Lokala och företagare har tjänat mer inkomst jämfört med de senaste åren under Covid-19-pandemin.”

"Denna första Full Moon Party i år välkomnade mer än 20,000 100 turister vilket har genererat minst XNUMX miljoner baht", tillade Mr. Choosak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.