Indisk man ska ha attackerat en annan indisk man i Ao Nang, Krabi

Krabi –

En indisk man ska ha attackerat en annan indisk man framför en indisk restaurang i Ao Nang, Krabi.

Ett videoklipp av den indiske mannen som attackerade en annan indisk man hade blivit viralt på sociala medier igår (5 januarith).

Mrs. Sonthaya Tiwaree, 49, ägaren till en indisk restaurang nära Ao Nang Beach, berättade för lokala medier att personen som attackerades i videon var hennes 25-årige son, Mr. Wirain Tiwaree. Han ska ha blivit attackerad av en annan indisk man som är ägare till en annan indisk restaurang i närheten.

Efter den ursprungliga attacken ska ytterligare fyra indiska män ha attackerat Wirain igen.

Händelsen inträffade vid lunchtid på nyårsafton den 31 decemberst, 2022. Sonthaya uppgav att de lämnade in en anmälan till Ao Nang-polisen men att inga åtgärder hade vidtagits mot någon förrän nu.

Ao Nang-polisens biträdande överstelöjtnant Somphon Thiparpakun sa till Phuket Express att konflikten kan ha sitt ursprung i kundtvister.

Men de kallar båda parter att träffas innan de vidtar några åtgärder.

Namnen på de misstänkta misstänkta identifierades inte av Ao Nang-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.