UPPDATERING: Tjänstemän identifierar turbåt som påstås vara inblandad i korallskada i Krabi

FOTO: Monsoon Sopor Thailand

Krabi –

Tjänstemän har identifierat en turbåt som påstås ha varit inblandad i korallskador på en ö i den berömda nationalparken Mu Ko Phi Phi i Krabi.

Vår tidigare historia:

Koraller ska ha skadats av turbåtar och turistdykare på en ö i den berömda nationalparken Mu Ko Phi Phi i Krabi.

Teekawut Sriburin, chefen för Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi nationalpark i Krabi, sa till Phuket Express:

” Vi har identifierat turbåten jag frågar om är parkerad vid en brygga i Nuea Klong-distriktet i Krabi. Ägaren kallas för att träffa tjänstemän. Vi bör ta hand om turister för deras säkerhet och samtidigt bevara vår vackra miljö.”

Vid tidpunkten för pressen hade ägaren fortfarande inte blivit offentligt identifierad eller kommit fram.

FOTO: Monsoon Sopor Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.