Totalt registrerades 34 trafikolyckor, 34 skador och 3 dödsfall under sex dagar av Phukets "New Year's Seven Days of Danger"

Phuket -

  Phuket har meddelat totalt tio trafikolyckor, tio skadade och två dödsfall den sjätte dagen av de sju dagarna (december 29th, 2022 till 4 januarith, 2023) i trafikolyckskampanjen "New Year's Seven Days of Danger" 2023.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (4 januari) detaljer om den sjätte dagen (3 januari) av "New Year's Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor.

Sju trafikolyckor inträffade i Mueang-distriktet, en i Thalang-distriktet och två i Kathu-distriktet med tio skador (7 män och 3 kvinnor) och två dödsfall (män och kvinnor).

Summan för alla sex dagar i Phuket (29 december – 3 januari) under Seven Days of Danger inträffade 34 trafikolyckor, 34 skadade och tre dödsfall.

Ytterligare artiklar du kanske gillar:

En förare dog efter att de krockade med sin motorcykel i en släpbil i Thalang, vilket är det första dödsfallet i en trafikolycka under New Year's Seven Days of Danger.

Två personer dog efter att en berusad sedanförare kraschade in i en sidovagn för motorcykel i Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.