Två personer dör efter att berusad sedanförare körde in i sidovagn för motorcykel i Phuket

Phuket -

Två personer dog efter att en berusad sedanförare kraschade in i en sidovagn för motorcykel i Mueang Phuket.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 3:50 på Thep Sisin-bron (Klong Koh Phee-bron) i Talad Nuea-distriktet.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade sidovagnen för motorcykeln. Två personer på motorcykelsidovagnen dödförklarades på platsen, vilka var Weerasin Boonthanaweerapat, 64 och Ornpawee Boonthanaweerapat, 63. Lokalbefolkningen i närheten sa att de var gifta säljare på en marknad i Phuket stad.

Vittnen berättade för Phuket Express att sedanföraren försökte fly från platsen men att fordonet inte kunde köra. Så sedan stannade 50 meter från platsen.

Sedanföraren Mr. Narongpat Makmee, 56, från Ubon Ratchathani, fördes till Phukets polisstation. Polisen sa att sedanföraren står åtalad för rattfylleri som orsakat dödsfall.

Narongpat pratade inte med The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.