Totalt registrerades 24 trafikolyckor, 24 skador och 1 dödsfall under fem dagar av Phukets "New Year's Seven Days of Danger"

FILFOTO

Phuket -

Phuket har meddelat totalt sex skador och sex trafikolyckor på bara den femte dagen av de sju dagarna (december 29th, 2022 till 4 januarith, 2023) i trafikolyckskampanjen "New Year's Seven Days of Danger" 2023.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (3 januari) detaljer om den femte dagen (2 januari), av "New Year's Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor.

Fem trafikolyckor inträffade i Mueang-distriktet och en annan olycka inträffade i Kathu-distriktet med sex skador (4 män och 2 kvinnor).

Summan för alla fem dagar i Phuket (29 december – 2 januari) under de sju dagar av fara inträffade 24 trafikolyckor, 24 skadade med 14 män och 10 kvinnor och en död (man).

Ytterligare artiklar du kanske gillar:

Phuket-tjänstemän rapporterade en skadad den tredje dagen av New Year's Seven Days of Danger-kampanjen för trafikolyckor.

En förare dog efter att de krockade med sin motorcykel i en släpbil i Thalang, vilket är det första dödsfallet i en trafikolycka under New Year's Seven Days of Danger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.