Phuket tillkännager sju skador på fjärde dagen av "New Year Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor

FILFOTO

Phuket -

Phuket har meddelat totalt sju skador och sju trafikolyckor på bara den fjärde dagen av de sju dagarna (december 29th, 2022 till 4 januarith, 2023) i trafikolyckskampanjen "New Year's Seven Days of Danger" 2023.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (2 januari) detaljer om den fjärde dagen (1 januari), av "New Year's Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor.

Sex trafikolyckor inträffade i Mueang-distriktet och en annan olycka inträffade i Kathu-distriktet med sju skador (5 män och 2 kvinnor).

Olyckorna orsakades mestadels av rattfylleri (50 procent). 42.86 procent av trafikolyckorna inträffade på riksvägar. De flesta olyckorna inträffade mellan midnatt och klockan 3. Alla olyckor skedde på motorcyklar och de flesta andra trafikavgifter var för att inte bära hjälm.

I totalt alla fyra dagarna i Phuket (29 december-1 januari) under de sju dagar av fara, har det inträffat totalt arton trafikolyckor, 18 skadade (10 män, 8 kvinnor) och ett dödsfall (man).

Phuket-tjänstemän rapporterade en skadad den tredje dagen av New Year's Seven Days of Danger-kampanjen för trafikolyckor.

En förare dog efter att de krockade med sin motorcykel i en släpbil i Thalang, vilket är det första dödsfallet i en trafikolycka under New Year's Seven Days of Danger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.